Mengenai Kami Pine Hostel

 

The Pine Hostel

 

Pine Hostel (Asmara Pine) ada lah tempat kediaman yang amat sesuai untuk keluarga, pasangan ataupun semua kolongan. Jika anda tidak mahu menghabiskan wang hanya untuk hotel yang mahal atau pun kediaman semasa bercuti di Singapura, maka Pine Hostel harus dijadikan pilihan anda. Konsep Pine Hostel amat moden dengan segala kelengkpan yang menjadi asrama ini kelihatan canggih dan setiap bilik dijadikan amat selesa. Kita telah menyelidik asrama-asrama (hostel) yang ada dan kita amat bangga untuk menyatakan bahawa kita menawarkan hikmat yang sangat memuaskan antara asrama yang lain.

Pine Hostel (Asrama Pine) sangat berpatutan kerana kakitangan kami mengenakan premium harga kecil. Kita harap untuk mengalakkan pendatang baru untuk meneroka populariti yang semakin meningkat di Singapura tanpa rasa takut bahawa mereka tidak boleh membuat perjalanan di Singapura. Tugas kita untuk menjimatkan wang anda agar anda boleh mengahabiskan masa anda dan membelanjakan wang anda untuk melawat  ketempat tempat menarik di Singapura!

About Us ( mengenai kami )

Pine Hostel (Asrama Pine) mempunyai kepentingan ikhlas dalam industri yang membolehkan kita untuk menyediakan penginapan yang selesa dan penginapan untuk menyemak semua yang berminat dalam berehat di kemudahan kami.

  • Kita berharap untuk melakukan bahagian kita untuk mempromosikan pulau kecil kita sebagai destinasi pelancongan yang khusus atau tempat yang baik untuk tinggal di transit.
  • Rakyat semua lapisan masyarakat dialu-alukan di sini. Setiap tetamu akan menerima jumlah yang sama perhatian dan penjagaan tanpa pengecualian.
  • Pulau kita adalah kecil, namun mahal! Kita berharap untuk melakukan apa yang kita boleh untuk memastikan bahawa semua orang mampu untuk melawat dan menikmati penginapan mereka di sini.

Singapura semakin berkembang di populariti sebagai destinasi perniagaan dan percutian, mengalu-alukan pelawat dari seluruh dunia untuk menikmati budaya yang unik dan menawan kita. Mereka yang berminat dalam meneroka pulau ini kecil tetapi menarik adalah digalakkan untuk menggunakan asrama kita sebagai tempat rehat dan keselesaan semasa penginapan mereka.